Billeder

Istedgade 124

1650 København V

Tlf. 33 25 60 80

Billeder fra Frisør Ankara

Kære kunder,

 

Det er med beklagelse at jeg må meddele at Frisør Ankara lukker i slutningen af juli. Min salon har ligget på Istedgade 124, side 1993.

 

For få år siden blev ejendommen solgt til Minova i Vejle, og der begyndte mine problemer. For hvor der aldrig har været nogen problemer med den tidligere udlejer, så begyndte Minova at modarbejde mig.

 

Da jeg var på ferie i 2016 fik jeg ikke nogen huslejeopkrævning, og samtidig fik jeg en opsigelse, fordi jeg ikke havde betalt huslejen!. Selv om jeg betalte et gammelt girokort og søgte hjælp hos Lejernes LO, så lykkedes det mig ikke at beholde min lejekontrakt. Jeg blev spist af med en tidsbegrænset kontrakt på to år, som ikke kan forlænges. Den udløber desværre d. 31. juli 2018.

 

Jeg havde ellers en drøm om at holde 25 års jubilæum og fødselsdagsfest i forretningen i september, men sådan skulle det ikke gå.

 

Min plan er at finde et andet butikslokale i området omkring Istedgade og Enghave Plads, så jeg kan betjene mine faste kunder i et par år endnu. Jeg elsker mit arbejde og mine kunder meget højt, og jeg synes at det er for tidligt at gå på pension.

 

Jeg vil derfor holde mine kunder opdateret her på siden, når jeg finder en anden butik til Frisør Ankara. Håber at se så mange af jer som muligt inden jeg lukker, og håber på et snarligt gensyn i en ny forretning.

 

Med venlig hilsen

Haci Gürel.

Copyright © johnnyfrederiksen.com All Rights Reserved