Frisør Ankara Lukker!

Istedgade 124

1650 København V

Tlf. 33 25 60 80

Haci Gürel

 

Da Haci Gürel åbnede sin frisørsalon på Istedgade i 1993, havde han allerede 15 års erfaring som barber og frisør fra Tyrkiet. Den klassiske barberuddannelse fra Tyrkiet har fokus på kunderne, der samtidig med klipning, barbering og andre ydelser, skal have en god oplevelse i stolen. Det er en stolt tradition som Haci Gürel fører videre i sin egen butik i dag. –drivkraften for mig er båndet til kunderne, mange af dem har kommet her i tyve år, siger den 65-årige frisør.

 

Selv om Haci Gürel i dag er berettiget til folkepension, så ligger tanken om at trække sig tilbage meget fjernt, -jeg er stadigvæk meget glad for mit arbejde og mine kunder, så jeg har ikke tænkt mig at gå på pension foreløbigt, siger han.

 

Butikken fremstår som en tidslomme, hvor traditionerne har overlevet, og det gode håndværk holdes i hævd. Ud over en klassisk herreklipning er der også mulighed for at blive barberet og få fjernet uønskede hår i ansigtet, et af våbnene imod hår i næse og øre er varm voks, der gør det af med selv de mindste strittende hår i et snuptag.

 

Tidsbestilling er ikke nødvendigt, ventetiden kan slås ihjel med dagens aviser og en kop kaffe.

 

Haci Gürel værner om det gamle barberhåndværk

 

Kære kunder,

 

Det er med beklagelse at jeg må meddele at Frisør Ankara lukker i slutningen af juli. Min salon har ligget på Istedgade 124, side 1993.

 

For få år siden blev ejendommen solgt til Minova i Vejle, og der begyndte mine problemer. For hvor der aldrig har været nogen problemer med den tidligere udlejer, så begyndte Minova at modarbejde mig.

 

Da jeg var på ferie i 2016 fik jeg ikke nogen huslejeopkrævning, og samtidig fik jeg en opsigelse, fordi jeg ikke havde betalt huslejen!. Selv om jeg betalte et gammelt girokort og søgte hjælp hos Lejernes LO, så lykkedes det mig ikke at beholde min lejekontrakt. Jeg blev spist af med en tidsbegrænset kontrakt på to år, som ikke kan forlænges. Den udløber desværre d. 31. juli 2018.

 

Jeg havde ellers en drøm om at holde 25 års jubilæum og fødselsdagsfest i forretningen i september, men sådan skulle det ikke gå.

 

Min plan er at finde et andet butikslokale i området omkring Istedgade og Enghave Plads, så jeg kan betjene mine faste kunder i et par år endnu. Jeg elsker mit arbejde og mine kunder meget højt, og jeg synes at det er for tidligt at gå på pension.

 

Jeg vil derfor holde mine kunder opdateret her på siden, når jeg finder en anden butik til Frisør Ankara. Håber at se så mange af jer som muligt inden jeg lukker, og håber på et snarligt gensyn i en ny forretning.

 

Med venlig hilsen

Haci Gürel.

 

Copyright © johnnyfrederiksen.com All Rights Reserved